Stäng [X]
BarrträdBarrträd BlommorBlommor Träd och buskarTräd och buskar Frukt och bärFrukt och bär GrönsakerGrönsaker Jord och markJord och mark PerennerPerenner RosorRosor VattenVatten ÖvrigtÖvrigt

Trädgårdshandboken är alldeles nystartad – därför finns där ännu inte så många skrivna artiklar. Därför är just Dina inlägg viktiga för att göra den till en omfattande och användbar handbok för alla som pysslar med trädgård.

Trädgårdshandboken är en nätbaserad tips-, idé- och inspirationsbank för folk med trädgård – skriven av folk med trädgård.

· Trädgårdsfolket runt om i landet besitter en enorm, ofta outnyttjad, skatt av kunskap, idéer, tips och råd om trädgården samt arbetet med och i trädgården.

· Man har fått kunskap av tidigare generationer, lärt sig genom eget arbete och misstag man gjort. Det är nu dags att all denna kunskap får komma fram och komma till nytta för många fler. Till trädgårdshandboken är alla välkomna med bidrag, amatörer såväl som proffs.

· Trädgårdssidor kan inte lämna några garantier för att alla tips fungerar för alla. Var och en får själv pröva och bedöma tipsen.

· Givetvis skall i handboken bara finnas seriös läsning. Inlagda bidrag som inte håller sig till ämnet kommer att plockas bort.